May 13 2020
Riekstu kūka uz magoņu biksvīta pamatnes ar zemesriekstu sviesta slāni

Riekstu kūka uz magoņu biksvīta pamatnes ar zemesriekstu sviesta slāni

🛒Sastāvdaļas:

Magoņu biskvīta pamatne
👉🏻Magones (man ir apmēram 200 g)
👉🏻valrieksti 250 ml (var mandeles, lazdu riekstus)
👉🏻Saldinātājs (dateles / sīrups)
👉🏻augu valsts piens apmēram 50 g., Labāk ir pievienot porcijās.

Krēms
👉🏻Indijas reiksti 150-200 g (iemērc uz nakti vai 8 stundas)
👉🏻agaves sīrups (pēc garšas)
👉🏻citronu sula
👉🏻kokosriekstu eļļas 2 ēd.k.
👉🏻augu piens 50 ml. Ja blenderis ir vājš, tad vajag vairāk piena.

Virskārta
👉🏻zemesriekstu sviests aptuveni 200–250 g
👉🏻kokosriekstu eļļa 1 ēd.k.
👉🏻agaves sīrups
👉🏻šķipsniņa sāls
👉🏻kakao 1 tējk

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Mīciet pamatni un izkārtojiet veidnes apakšā, vienmērīgi sadaliet.
2.Indijas riekstus, saldinātāju, citronu sulu, pienu – sakuļ ar blenderi.
3. Magoņu pamatnei virsū lejam krēmu un stundu liek saldētavā.
4. Tad jūs varat pagatavot virskārtu. Katliņā sakarsē eļļu un saldinātāju – maisa, tad pievieno zemesriekstu sviestu un visu laiku maisa. Iegūstot vienmērīgu konsistenci – pievienojiet kakao un šķipsniņu sāls.
5. Nedaudz atdzesē un pārlej krēma kārtu. Tad ielieciet kūku atpakaļ saldētavā, līdz tā sacietē.
6. Rotā
Pirms pasniegšanas kūku 30 minūtes iepriekš izņemam atsladēt.


📔📸Instagram receptes un foto autors:@veg_zapiski

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email