May 13 2020
Riekstu kūka uz magoņu biksvīta pamatnes ar zemesriekstu sviesta slāni

Riekstu kūka uz magoņu biksvīta pamatnes ar zemesriekstu sviesta slāni

?Sastāvdaļas:

Magoņu biskvīta pamatne
??Magones (man ir apmēram 200 g)
??valrieksti 250 ml (var mandeles, lazdu riekstus)
??Saldinātājs (dateles / sīrups)
??augu valsts piens apmēram 50 g., Labāk ir pievienot porcijās.

Krēms
??Indijas reiksti 150-200 g (iemērc uz nakti vai 8 stundas)
??agaves sīrups (pēc garšas)
??citronu sula
??kokosriekstu eļļas 2 ēd.k.
??augu piens 50 ml. Ja blenderis ir vājš, tad vajag vairāk piena.

Virskārta
??zemesriekstu sviests aptuveni 200–250 g
??kokosriekstu eļļa 1 ēd.k.
??agaves sīrups
??šķipsniņa sāls
??kakao 1 tējk

 

?Ēdiena pagatavošana:

1. Mīciet pamatni un izkārtojiet veidnes apakšā, vienmērīgi sadaliet.
2.Indijas riekstus, saldinātāju, citronu sulu, pienu – sakuļ ar blenderi.
3. Magoņu pamatnei virsū lejam krēmu un stundu liek saldētavā.
4. Tad jūs varat pagatavot virskārtu. Katliņā sakarsē eļļu un saldinātāju – maisa, tad pievieno zemesriekstu sviestu un visu laiku maisa. Iegūstot vienmērīgu konsistenci – pievienojiet kakao un šķipsniņu sāls.
5. Nedaudz atdzesē un pārlej krēma kārtu. Tad ielieciet kūku atpakaļ saldētavā, līdz tā sacietē.
6. Rotā
Pirms pasniegšanas kūku 30 minūtes iepriekš izņemam atsladēt.


??Instagram receptes un foto autors:@veg_zapiski

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email