June 30 2020
ragu_darzeni

Ragū podiņā

🔸Sastāvdaļas:
• Vistas fileja: 2 gab .;
• Jaunie kartupeļi: 7-8 gabali;
• Burkāni: 3 gab.;
• Olīveļļa 1-2 ēd.k.
• sāls pipari;
• Dabiskas garšvielas pēc garšas.

🔹 Sagatavošana:
1. Vistas gaļu, kartupeļus un burkānus sagriež mazos gabaliņos, dziļā bļodā samaisa un pēc garšas pievieno garšvielas.
2. Pēc tam visus sajauktos produktus ielieciet divos traukos, ielejiet ūdens (4-5 ēdamkarotes) un olīveļļas (2 ēdamkarotes)
3. Ielieciet podiņu cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 200 grādiem, un cepiet 45-50 minūtes.

💠P.S. Pirms pasniegšanas trauku virsū var apkaisīt ar sieru un vēl 5 minūtes turēt cepeškrāsnī.
Traukā varat pievienot dažādus dārzeņus, kas jums patīk (sarkanie pipari, tomāti, cukini, konservēta kukurūza, zirņi utt.)

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:: @elsvn_fit

1 rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email