February 21 2020
Profitrollis ar lasi un sieru

Profitrollis ar lasi un sieru

Profitrollis ar lasi un sieru

🛒Sastāvdaļas (mīklai):

👉🏻piens uz pusēm ar ūdeni – 330 ml
👉🏻rīsu milti – 160 g
👉🏻sviests – 70 g
👉🏻vistas olas – 4 gab.
👉🏻šķipsniņa sāls

🛒Sastāvdaļas (pildījumam):

👉🏻biezpiena veida krēmsiers –1 iepakojums
👉🏻lasis vai forele – 200 g
👉🏻dilles

 

🍢Ēdiena pagatavošana:

  1. Lai iegūtu plaucēto mīklu, pienu vāra kopā ar ūdeni, sāli un sviestu.
  2. Ieberiet visus miltus uzreiz labi verdošā šķidrumā un labi samaisiet ar karoti, noņemiet no uguns un turpiniet mīcīt mīklu, līdz visa mīklas masa pāriet vienā kopējā gludā gabalā.
  3. Ielieciet mīklu bļodā un ļaujiet atdzist līdz temperatūrai, kas ir ērta, lai to ņemtu rokās.
  4. Pēc kārtas tālāk pievienojiet olas, katru reizi uzmanīgi maisot mīklu ar karoti, lai tā saglabātos gluda.
  5. Gatavajai mīklai vajadzētu būt gludai un pietiekami biezai, lai saglabātu savu formu.
  6. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un mīklu izklāj ar tējkaroti, atstājot atstatumu tā, lai cēlušās proferoles neliptu kopā, ar mitriem pirkstiem izlīdzina mīklas bumbiņu virsmu.
  7. Liek cepešpannu karstā cepeškrāsnī, cep 220 grādos 10 minūtes, tad samazina temperatūru līdz 190 grādiem un cep, līdz tā ir piesātināta zeltainā krāsā, tad izslēdz krāsni un ļauj atdzist ar atvērtām durvīm.
  8. Pildījumam biezpiena sieru sajauc ar sasmalcinātām dillēm, sagriež zivi plānās šķēlēs.
  9. Pārgrieziet proferoles uz pusēm, ielieciet apmēram tējkaroti biezpiena siera, virsū zivju šķēlīti un pārklājiet ar augšējo profetroļļa mīklas pusi.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @pp_dom_i_eda

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email