April 04 2020
Pīrāgs ar žuljena pildījumu

Pīrāgs ar žuljena pildījumu

Pīrāgs ar žuljena pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

Mīklai (forma 18 cm):
👉🏻200 grami miltu (man ir rīsu un kviešu attiecībā 50 uz 50),
👉🏻1 tējkarote sāls
👉🏻1 tējkarote cepamā pulvera
👉🏻50 grami augu eļļas (man ir olīvu)
👉🏻100 grami dabīgā jogurta.

Pildījumam:
👉🏻10 grami olīveļļas,
👉🏻50 grami sīpolu,
👉🏻250 grami vistas,
👉🏻150 grami šampinjonu,
👉🏻150 grami skābā krējuma,
👉🏻20 grami miltu
👉🏻10 grami dilles,
👉🏻sāls, pipari pēc garšas,
👉🏻100 grami siera.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Mēs sagatavojam pīrāga pamatni. Izsijātiem miltiem pievieno klāt sāli, cepamo pulveri un labi samaisa.
2. Sausā maisījumā ielejiet eļļu, dabīgo jogurtu un mīciet mīklu. Bļodiņu ar mīklu pārklāj ar pārtikas plēvi un pusstundu liek siltumā.
3. Apcep sīpolus olīveļļā, pievieno smalki sagrieztu vistu un cep līdz zeltaini brūnai garoziņai.
4. Pievienojiet sasmalcinātus šampinjonus, turpiniet visu cept vēl 5-7 minūtes.
5. Pievienojiet skābo krējumu, smalki sagrieztas dilles, sāli, piparus, labi samaisiet un sautējiet 2-3 minūtes. Tad pievieno miltus un vēlreiz samaisa, pildījums sabiezēs.
6. Cepamās veidnes dibenu un malas ieeļļojiet ar eļļu. Izdaliet mīklu formā, stiepjot to no centra uz malām, lai veidotu malas uz augšuj.
7. Ielieciet pildījumu uz mīklas pamatnes, virsū apkaisiet rīvētu sieru un cepiet 180 ° līdz zeltaini brūnai garoziņai (30–40 minūtes). Atdzesē, izņem no veidnes un pasniedz.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @ change__yourself

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email