March 28 2020
Pildītie pusdienu kabacīši

Pildītie pusdienu kabacīši

Pildītie pusdienu kabacīši

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻kabacis – 1 gab.
👉🏻tomāts – 1 gab.
👉🏻ķiploka daiviņa – 2 gab.
👉🏻siers – 60 gr.
👉🏻ola – 2 gab.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Kabaci pārgriež uz pusēm. Izņemam kabača mīkstumu.
2. Izspiediet 1 ķiploka daiviņu un viegli apcepiet augu eļļā. Tiklīdz ķiplokam sāk izdalīties aromāts ielieciet abas kabača puses pannā ar griezuma pusi uz leju, nospiediet un apcepiet 1-2 minūtes, līdz griezums ir apbrūnējis.
3. Smalki sasmalciniet tomātu un ķiploku (ieskaitot grauzdētos), sarīvējiet sieru. Sieru un tomātu sajauciet ar ķiplokiem, viegli sasāliet / sapiparojiet.
4. Sāliet / piparojiet kabaču laiviņu iekšējo daļu un piepildiet to ar siera maisījumu.
5. Ielieciet laiviņas tajā pašā pannā, pielejiet nedaudz ūdeni un sautējiet 15 minūtes zem vāka.
6. Šajā laikā pagatavojiet divas ceptas olas un uzlieciet katru uz gatavās kabaču laiviņas.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @ksushkadushka_

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email