June 21 2020
Pildīti pipari

Pildīti pipari

🔷Sastāvdaļas:
🌱 Svaigi pipari 6 gab
🌱 Vistas fileja 500 g
🌱 Rīsi (basmati) 650 g
🌱 Sīpols 1 gab
🌱 Burkāns 1 gab
🌱 Tomātu mērce 70 g
🌱 Olīveļļa 2 ēd.k.
🌱 Sāls, pipari, iecienītās garšvielas

🔷 Ēdienu gatavošana:

  1. Smalki sagrieziet sīpolu vai samaliet ar blenderi. Sarīvējiet burkānus uz rupjās rīves. Apcep visu nelielā daudzumā rafinētas eļļas pilienā līdz zeltainai nokrāsai.
  2. Blenderī sasmalcina visu vistas fileju līdz mīklas konsistencei.
  3. Gatavojiet rīsus līdz pusei vārītus. Ļaujiet nedaudz atdzist.
  4. Sajauc visas sastāvdaļas lielā bļodā. Pievienojiet sāli, piparus, garšvielas un eļļu.
  5. Dziļā glāzē tomātu pastu atšķaida ar 300 ml ūdens. Labi samaisa.
  6. Mēs nogriezām vāciņus no paprikas, notīrām iekšpusi. Mēs piepildām papriku ar maisījumu, ielieciet dziļā cepšanas traukā, virsū ielejiet tomātu mērci un nosūtiet to uz 1 stundu uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 180 °.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @darya_vansovich

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email