July 09 2020
Pildīti pipari

Pildīti pipari

Mums būs nepieciešams: 📝
🔸 saldie pipari 8 gab .;
🔸 brūnie rīsi 100 gr;
🔸 Vistas fileja 700 gr;
🔸 tomāti 4 gab .;
🔸 sīpols 1 gab .;
🔸 sāls pēc garšas;
🔸garšvielas pēc garšas;
🔸 Ūdens 250 ml.

Nomazgājiet un nosusiniet vistu. Mēs to sasmalcinām mazos kubiņos ar nazi. Smalki sagrieziet sīpolu, mazgājiet rīsus ūdenī un pievienojiet sasmalcinātu fileju. Rūpīgi nomazgājiet tomātus, nogrieziet kātiņu un sasmalciniet tos ar blenderi līdz tomātu pastas stāvoklim, pēc garšas pievienojiet sāli. Pildījumam pievieno pusi tomātu biezeni un samaisa. Atlikušo pusi sajauc ar glāzi ūdens. Mēs iztīram papriku no kātiņa un iekšējām miziņām, uzmanīgi atbrīvojamies no sēklām.
Izmantojot ēdamkaroti vai dakšiņu, mēs pildījumu pildām paprikā, lai iekšpusē nebūtu brīvas vietas. Mēs ieliekam pildītos piparus pannā ar biezu dibenu un pievienojam atlikušo atšķaidīto pusi no tomātu pastas. Sautējam uz mērenas uguns, līdz gatavībai apmēram 1 stundu. Beigās pievieno zaļumus, man ir pētersīļi. Labu apetīti.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors: @alzolotarewa

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email