May 04 2020
Pildītas laiviņas

Pildītas laiviņas

?Sastāvdaļas:

??Kabači – 2 gab.
??Vistas krūtiņa – 1 gab.
??Šampinjoni – 3-4 gab.
??Dabīgais jogurts – 1 iepakojums / 140 gr.
??Ķiploki – 3 zb.
??Siers – 50 gr.
??Zaļumi – pēc garšas
??Sāls / garšvielas pēc garšas

 

?Ēdiena pagatavošana:
1. Ņem kabaci, sagriež garumā, 2 daļās.
2. No tiem mēs noņemam mizu – izgatavojam laivas.
3. Liekam kiztīrītās kabaču laiviņas cepšanas traukā vai uz cepešpannas.
4. Smalki sasmalciniet vistas fileju, sēnes, ķiplokus un zaļumus.
5. Visu piepildiet ar jogurtu, pievienojiet sāli / garšvielas un visu labi samaisiet.
6. Ielieciet pildījumu laivās.
7. Virsū apkaisam ar rīvētu sieru.
8. Pārklājiet ar foliju un apmēram 20 minūtes lieciet cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 ° C.
9. Tad noņem foliju un cep vēl 20 minūtes līdz zeltaini brūnai garoziņai.

@pp_eda_vkusno

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email