February 28 2020
Persiku torte ar maiga krēma pildījumu

Persiku torte ar maiga krēma pildījumu

Persiku torte ar maiga krēma pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻200g pilngraudu miltu (man ir maltas auzu pārslas)
👉🏻150g biezpiena
👉🏻3 olas (1 mīklai un 2 krēmam)
👉🏻200gr dabīgā jogurta vai skābā krējuma
👉🏻300 g persiku (konservētu)
👉🏻Cukura aizvietotāja vai 200g cukura

 

🍰Ēdiena pagatavošana:

  1. Sajauciet miltus, biezpienu, 1 olu un cukura aizvietotāju (vai 100gr cukura).
  2. Jums vajadzētu sanākt elastīgais mīklai, ja tā ir pārāk sausa, pievienojiet nedaudz ūdens.
  3. Mīciet mīklu un ielieciet ledusskapī uz 30 minūtēm.
  4. Pa to laiku pagatavojiet pildījumu ar krēmu: persikus sagrieztus šķēlītēs, atsevišķā bļodā sakuliet 2 olas, jogurtu un cukura aizvietotāju (vai atlikušos 100 g cukura).
  5. Mēs izņemam mīklu, izrullējam to, ievietojam formā, veidojot malas (taisiet tās pietiekami augstas, lai tur iekšā ietilptu viss pagatavotais krēms, pēc tam salieciet malas iekšpusē).
  6. Uz mīklas ielej pāris 3-4 ēdamk. krēma, nosmērējiet visu virsmu, izklājiet kārtu persikus un visam tam pāri virsū lejiet krēmu.
  7. Mēs cepam kūku 35 minūtes (cepeškrāsnī 190 C temperatūrā), tad mēs to izņemam un uzstājam atdzist.
  8. Pēc cepšanas krēms var palikt šķidrs, bet, atdziestot un nakti ledusskapī, tas kļūst par gaisīgu-gaisīgu suflē 😊

✅100 g: 124 kcal, 8 g olbaltumvielu, 4 g tauku, 14 g ogļhidrātu

📔📸Instagram receptes un foto autors: @multivarim

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email