March 26 2020
Pepperoni pica ar triju veidu sieru

Pepperoni pica ar triju veidu sieru

Pepperoni pica ar triju veidu sieru

🛒Sastāvdaļas (pamatnei):

👉🏻Kviešu milti – 150 g
👉🏻Silts ūdens – 100 ml
👉🏻Olīveļļa – 1 ēd.k.
👉🏻Sausais ātrās darbības raugs – 7 g
👉🏻Cukurs – 0,5 tējk
👉🏻Sāls – šķipsniņš

 

🛒Sastāvdaļas (pildījumam):
👉🏻Tomātu pasta – 150 g
👉🏻Pepperoni desa  – 140 g
👉🏻Klasiskais siers – 70 g
👉🏻Parmezāna siers  – 40 g
👉🏻Zilais siers ar pelējumu  – 40 g

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Sagatavojiet mīklu: dziļā bļodā sajauciet ūdeni ar raugu, cukuru un sāli. Ļauj nostāvēties 10 minūtes. Vēlreiz samaisiet. Ielejiet 50 g izsijātu miltu, ielejiet olīveļļu un atkal samaisiet. Pievienojiet atlikušos izsijātus miltus un mīciet mīklu. Bļodiņu pārklāj ar dvielīti un stundu liek siltā vietā, lai mīkla paceļās. Sajauciet gatavo mīklu, izveidojiet no tās bumbiņu un kārtīgi izrullējiet ar mīklas rulli (apmēram 0,5 mm biezu).
2. Cepšanas plāti viegli apkaisiet ar miltiem un izklājiet izrullētās mīklas pamatni.
3. Iesmērējiet mīklu ar tomātu pastu, plānā kārtā lieciet pepperoni pāri visai picai.
4. Sarīvē klasisko sieru un parmezānu uz smalkas rīves. Brīvi apkaisa pa virsu pepperoni desai. Virsū saberž zilo sieru.
5. Cepiet picu cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 200 grādiem, 30 minūtes.

 

❗No norādītā sastāvdaļu daudzuma jums vajadzētu iegūt 8 šķēles garšīgas pikantas 🍕 picas 🙂👍
⠀ ⠀
📔📸Instagram receptes un foto autors:  @yummy_food_at_home

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email