May 21 2020
Pasta ar garnelēm

Pasta ar garnelēm

?Sastāvdaļas:

??karaliskās garneles
??saldais krējums
??2 daiviņas ķiploku
??rīvēts parmezāns
??2 tējk balzāmetiķis
??olīvju eļļa
??sāls / pipari / dilles

 

?Ēdiena pagatavošana:
1. No ledus glazūras nomazgājiet garneles ar siltu ūdeni un notīriet no apvalka. Nosusiniet ar salveti.
2. Uzlieciet pannu uz uguns un sildiet olīveļļu. Mēs tajā iemetam ķiplokus un apcepam, tiklīdz ķiploki eļļai piešķir visu aromātu un sāk cepties, mēs to izmetam.
3. Iemetiet garneles eļļā un apcepiet uz vidējas uguns 2 minūtes, nepārtraukti maisot (ir ļoti svarīgi garneles nepārvārīt, pretējā gadījumā tās būs gumijotas).
4. Uz garnelēm ielejiet saldo krējumu, pēc garšas pārlejiet smalki sagrieztu dilles, rīvētu sieru, balzamiko etiķi, sāli un piparus.
5. Vāriet spageti, ielieciet caurdurī un pārlejiet ar olīveļļu (lai tie neliptu kopā).
6. Pievienojiet makaronus garnelēm un visu samaisiet.

??Instagram receptes un foto autors:@kpuctakl

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email