February 13 2020
Pasta ar garnelēm ķiploku krējuma mērcē

Pasta ar garnelēm ķiploku krējuma mērcē

Pasta ar garnelēm ķiploku krējuma mērcē

 

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Cieto šķirņu makaroni – 250 g
👉🏻Garneles – 200 g
👉🏻Saldais krējums 10% – 150 ml
👉🏻Sīpoli – 50 g
👉🏻Ķiploki – 2 daiviņas
👉🏻Pētersīļi – 20 g
👉🏻Sāls pēc garšas
👉🏻Piparu maisījums pēc garšas

 

🍜Ēdiena pagatavošana:

  1. Smalki sagrieziet ķiplokus un sīpolu.
  2. Apcep sīpolu un ķiplokus 1-2 minūtes.
  3. Pievienojiet mizotas garneles. Cept aptuveni 2-3 minūtes.
  4. Pievienot sāli un piparus.
  5. Ielejiet saldo krējumu. Uzkarsē to līdz vārīšanās temperatūrai.
  6. Pievienojiet saapātus pētersīļus un izslēdziet plīti.
  7. Vāra pastu saskaņā ar dotajām vārīšanas instrukcijām uz iepakojuma.
  8. Izvārītu pastu nokāš un samaisa kopā ar mērci.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors: @katromanoova

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email