February 28 2020
Pannā gatavota šarlote

Pannā gatavota šarlote

Pannā gatavota šarlote

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻250gr ābolu
👉🏻4 olas
👉🏻Šķipsniņa sāls
👉🏻90g rīsu miltu
👉🏻90 g kukurūzas miltu (var izmantot arī jebkurus citus miltus – 180 g.)
👉🏻200 ml piena, 2,5%
👉🏻10g cepamā pulvera
👉🏻5 g (2 tējkarotes augu eļļas)
👉🏻10 g cukura aizstājēja (50 g cukura)

 

🍰Ēdiena pagatavošana:

  1. Sagriežam ābolus.
  2. Sakuļ olas ar sāli.
  3. Pievienojiet miltus, pienu, eļļu, cepamo pulveri un vēlreiz sakuliet.
  4. Sajauciet ābolus ar mīklu.
  5. Nelīpošu cepšanas pannu ieeļļo ar pilienu eļļas, ielej mīklu ar pildījumu.
  6. Pārklājiet ar vāku un uz lēnas uguns cepiet ļoti zemā siltumā, izlaidiet tvaiku, cepiet šādi ar 20-25 minūtes.
  7. Pēc tam, izmantojot šķīvi, apgrieziet pīrāgu uz otru pusi, pārklājiet ar vāku un cepiet vēl 10 minūtes.

✅KBZhU uz 100 gr. bez cukura 155/6/4/22
✅KBZhU uz 100gr ar cukuru 170/5/4/27

 

📔📸Instagram receptes un foto autors: @belyashek_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email