May 29 2020
Pankūku torte ar ķiršu ievārījumu

Pankūku torte ar biezpiena pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

Mīkla:
👉🏻400 ml. piens
👉🏻2 olas
👉🏻augu eļļa 1/2 ēd.k.
👉🏻100-120g miltu (man ir rīsu 80% + pilngraudu. 20%)
👉🏻saldinātājs

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Vispirms sajauciet olu, pienu, eļļu. Un tad pakāpeniski pievieno miltus. Man vajadzēja apmēram 100 g.
2. Konsistencei vajadzētu būt kā šķidram skābajam krējumam. Jo vairāk miltu, jo pufīgākas pankūkas, jo mazāk miltu, jo plānākas pankūkas.
3. Pannas diametrs man ir ~ 15 cm, sanāca 20 mazas pankūkas.
4. Ja pannas diametrs ir lielāks, pankūku skaits būs mazāks, taču jūs varat tās sagriezt uz pusēm vai padarīt kūku zemāku. Vai arī, ja jums ir nepieciešama liela kūka, tad dubultojiet sastāvdaļas un cepiet lielā pannā. Mana kūka iznāca 4 cilvēkiem.

Krēmam:
👉🏻mīkstais biezpiens vai grieķu jogurts – biezpiens krēms
👉🏻vanilīns
👉🏻saldinātājs
👉🏻ķirsis

1. Kopā mīksto biezpienu es ņēmu aptuveni 500g.
2. Pievienojiet krēmam vaniļu un saldinātāju, es pievienoju vēl nedaudz ķiršu sulu, kas izveidojās pēc ķiršu atkausēšanas.
3. Tātad katrā pankūkā mēs izklājam krēmu un satinam to rullī.
4. Izklājiet ruleti vairākos slāņos. Man ir pirmais slānis ir 6 pankūku slānis, otrais – 5 utt.
5. Katrs slānis ir rūpīgi pārklāts ar krēmu.
6. Mēs gatavo kūku liekam ledusskapī, vēlams uz naktī. Baudiet no rīta!

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@nastyunchichik_na_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email