May 18 2020
Pankūku mīkla ar vārītā iebiezinātā piena krēma pildījumu

Pankūku mīkla ar vārītā iebiezinātā piena krēma pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

Gatavošanas laiks – 1,5 stunda.

(Formas diametram – 20 cm).
Pankūkām:
👉🏻Piens – 450 ml.
👉🏻Olas – 3 gab.
👉🏻Rīsu milti – 120 gr.
👉🏻Auzu pārslas – 50 gr.
👉🏻Saldinātājs.

Iebiezinātajam pienam:
👉🏻Sausais vājpiena piena pulveris – 100 gr.
👉🏻Piens – 450 gr.
👉🏻Kukurūzas ciete – 40 gr.
👉🏻Saldinātājs.

Krēmam:
👉🏻Grieķu jogurts – 250 gr.
+ iebiezināts piens no iepriekšējā punkta

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Gatavojam iebiezināto pienu. Apcejam piena pulveri, nepārtraukti to maisot, uz vidējas uguns līdz zeltaini brūnai krāsai. Tas sāks veidoties gabaliņos, tas ir normāli – ja iespējams, sadaliet tos maisot.
2.Tad sasmalciniet cepto piena pulveri blenderī, pievienojot klāt pienu, cieti un saldinātāju un pēc tam uzlieciet uz nelielas uguns. Vārma līdz biezai konsistencei, nepārtraukti maisot.
3. Pēc tam pārklājam ar pārtikas plēvi un ļaujam atdzist. Pēc atdzesēšanas, lai panāktu perfekti gludu tekstūru, es vēlreiz visu masu pārmalu blenderī.
4. Gatavojam biskvīta kārtu pankūkas. Sakuļ olas, pievieno pienu, saldinātāju, samaisa līdz gludai masai. Izsijāt miltus un visu sakuliet ar mikseri.
5. Mēs cepjam pankūkas. Es iesaku mīklu apmaisīt pirms katras pankūkas cepšanas, lai milti nenosēstos. Man sanāca 12 gab. Es arī sagriezu pankūkas uz šķīvja, lai malas būtu vienmērīgas.
6. Gatavo krēms. Atlieciet dekorēšanai nedaudz iebiezinātā piena un pārējo sajauciet ar grieķu jogurtu.
7. Mēs savācam kūku kopā, pārmaiņus kaŗtojam pankūkas un krēmu. Mēs rotājam pēc vēlēšanās, es izmantoju to pašu iebiezināto pienu un zemesriekstus – tas lieliski papildināja garšu.

Gatavās kūkas svars: 1250 gr.
☑️Uzturvērtība uz 100 g:  165 / 9,5 / 4,5 / 21,7.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@ sofi.cooks

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email