March 05 2020
Pankūkas BEZ Cukura un Miltiem ar gardu biezpiena pildījumu iekšpusē

Pankūkas BEZ Cukura un Miltiem ar gardu biezpiena pildījumu iekšpusē

Pankūkas BEZ Cukura un Miltiem ar gardu biezpiena pildījumu iekšpusē

🛒Sastāvdaļas (Aptuveni 8 pankūkām mums ir nepieciešams):

👉🏻2 olas
👉🏻1 ēd.k. mīkstais biezpiens
👉🏻150 ml piena
👉🏻2 ēd.k. dabīgais jogurts (man ir activia)
👉🏻2 ēd.k. kukurūzas ciete
👉🏻1 tējk olīveļļa
👉🏻Cukura aizvietotājs pēc garšas (stēvija, medus)
👉🏻Šķipsniņa sāls

 

Pildījumam:
👉🏻180-200 g biezpiens iepakojumā (mazāk graudains)
👉🏻2-3 ēd.k. jogurts bez cukura
👉🏻Cukura aizvietotājs pēc garšas (stēvija, medus)

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Sakuliet olas ar mīksto biezpienu, jogurtu, pievienojiet, pienu, sāli, cukura aizvietotāju.
  2. Pakāpeniski pievienojam cieti, maisot, lai nebūtu gabaliņu.
  3. Ļauj visam nostāvēties 5 minūtes (lai masa būtu viendabīgāka).
  4. Pievienojiet olīveļļu un labi samaisiet visu.
  5. ❗️ Masa ir diezgan šķidra – tas ir lieliski! Nebaidieties no tā.
  6. Ieeļļojiet pannu ar olīvu / kokosriekstu eļļu un uzkarsējiet.
  7. Samaziniet siltumu līdz vidējam.
  8. Apcep no abām pusēm līdz zeltainai nokrāsai.
  9. ❗️ Gatavošanas laikā pankūkām paredzētā masa periodiski jāsamaisa, lai biezumi nenogultu līdz apakšai un pankūkas būtu plānas.
  10. Sajaucam visu pildījumam nepieciešamo un pildam to iekšā izceptajās pankūkās.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @yana_prav.pit

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email