May 31 2020
Pankūkas ar biezpiena-magoņu pildījumu

Pankūkas ar biezpiena-magoņu pildījumu

?Sastāvdaļas:

Pankūkām:
??3 olas;
??1,25 litri piena;
??Šķipsniņa sāls;
??0,5 tējk soda;
??70 grami cukura;
??20 ml saulespuķu eļļas;
??Miltus līdz vajadzīgajai konsistenci.

Pildījums:
??Magoņu sēklas 100 gr;
??Cukurs 100 gr;
??Biezpiens 0,7 kg

?Ēdiena pagatavošana:
1. Sakuliet olas ar cukuru, pievienojiet soda, vanilīnu, sāli.
2. Kuliet. Turpiniet liet pienu līdz gludai masai.
3. Pamazām pievienojiet izsijātus miltus, kuliet lēnā ātrumā.
4. Magoņu sēklas aplej ar verdošu ūdeni un pāris minūtes ievieto mikroviļņu krāsnī. Mēs ļaujam tam uzvārīties un caur sietu nolejam lieko ūdeni, pievieno cukuru un samaisam.
5. Biezpienu sajauciet ar magoņu sēklām.
6. Apcep pankūkas sausā pannā, ielieciet pildījumu un satiniet.

 

??Instagram receptes un foto autors:@bybochka_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email