April 23 2020
Olbaltumu biskvīta rulete ar persiku pildījumu pagatavota bez miltiem un sviesta

Olbaltumu biskvīta rulete ar persiku pildījumu pagatavota bez miltiem un sviesta

Olbaltumu biskvīta rulete ar persiku pildījumu pagatavota bez miltiem un sviesta

🛒Sastāvdaļas:

Biskvītam:
👉🏻6 atdzesēti olu baltumi
👉🏻saldinātājs
👉🏻vanilīns 1 gr.
👉🏻citronu sulas 2 ēd.k.
👉🏻kukurūzas ciete 2 ēd.k.

Pildījumam:
👉🏻mīkstais biezpiens 0,1% 400 gr.
👉🏻saldinātājs
👉🏻persiki (1 liels – sulīgs bez mizas un sēklām) 150 gr.
👉🏻mandeļu ziedlapiņas 20 gr.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Dienu pirms gatavošanas – sasaldējiet biezpienu un atkausējiet ledusskapī tajā pašā iepakojumā, neatverot, konsistence mainās – jūs redzēsiet.

Gatavojam biskvītu:
2. Uzsildiet cepeškrāsni uz 140 ° C temperatūru.
3. Lielā ātrumā ar mikseri saputojiet baltumus ar citronu sulu, līdz veidojas stingras putas, pakāpeniski ielieciet saldinātāju un vanilīnu. Uzvāra pāris minūtes un pievieno cieti. Kuliet vēl pāris minūtes.
4. Pārklājiet kvadrātveida vai taisnstūrveida cepšanas lapu ar pergamenta papīru un izklājiet un izlīdziniet masu kvadrāta vai taisnstūra formā, kuras biezums ir 1 cm.
5. Cepiet 40 minūtes, izslēdziet un atveriet cepeškrāsni, neņemam ārā, kamēr nav pilnībā atdzisis.

Gatavojam krēma pildījumu:
6. Biezpienu sajauc ar saldinātāju ar mikseri, bet ar mazu ātrumu, lai biezpiens nekļūtu šķidrs – burtiski 1-2 minūtes.
7. Persiku sagriež kvadrātiņos.
8. Apgrieziet gatavo kūku uz tīras pergamenta loksnes un noņemiet to, uz kuras tā tika cepta – ieziediet ar biezpienu, izklājiet persikus.
9. Sarullējiet rullī.
11. Liec ledusskapī uz nakti nostāvēties.

Uzturvērtība uz 100 gr .: 80/8/1/9
📔📸Instagram receptes un foto autors: @pp_mari_food

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email