February 27 2020
Tiramisu ar ko drīkst panakšķēties arī tievējot

Nereāli garšīgs tiramisu deserts

Tiramisu ar ko drīkst panakšķēties arī tievējot

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Olas – 2gab.
👉🏻Cukurs – 80g.
👉🏻Mascarpone siers – 250g.
👉🏻Saldais krējums 33% – 210ml.
👉🏻Espresso kafija – 1/2
👉🏻Konjaks – 40ml.
👉🏻Dāmu pirkstiņu cepumi – 1/2
👉🏻Kakao dekorēšanai

🥃Ēdiena pagatavošana:

  1. Mēs pagatavojam kafiju un ļaujam tai atdzist.
  2. Pēc tam sakuliet olas ar cukuru un ne tikai sakuliet, bet sakuliet līdz baltumam. Ja jums ir jaudīgs mikseris, tas var aizņemt apmēram 10 minūtes.
  3. Ja jūsu maisītājs nav ļoti jaudīgs, tad labāk ir atdalīt olbaltumus no dzeltenumiem un baltumus sakult atsevišķi līdz stingrām putām, atdalītos dzeltenumus samaisīt ar cukuru un pēc tam apvienot baltumus ar dzeltenumiem kopā.
  4. Tad sakul maskarponi ar saldo krējumu. Ir svarīgi, lai šie pridkti būtu auksti. Sakuļ tos ar vidēju miksera ātrumu, līdz masa sabiezē.
  5. Tagad savienojam kopā abas pagatavotās masas.
  6. Mēs sagatavojam deserta formu – tas var būt jebkāds stikla trauks vai glāze, bļoda, liela vai maza forma – galvenais, lai tas būtu stikls! Tiramisu stiklā izskatās daudz pievilcīgāks.
  7. Pievienojiet konjaku atdzesētajai kafijai.
  8. Formas apakšā ielieciet nedaudz krēma, pēc tam burtiski uz 1 sekundi iemērciet dāmu pirkstiņu cepumus kafijā un uzlieciet pa virsu krēma kārtai.
  9. Pa virsu cepumiem atkal izklājiet nedaudz krējma un uz tā kafijā mērcētu cepumu kārtu.
  10. Ielieciet tik daudz slāņu, cik nepieciešams, lai aizpildītu formu līdz pašai augšai.
  11. Tad mēs pārklājam desertu ar pārtujas plēvi un ievietojam ledusskapī uz nakti.
  12. Nākamā rītā noņemiet plēvi un bagātīgi apkaisiet desertu ar kakao.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @the_ksusha

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email