April 17 2020
Napaleona kūka ar vārītā krēma pildījumu

Napaleona kūka ar vārītā krēma pildījumu

Napaleona kūka ar vārītā krēma pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

Pankūkām:
👉🏻Piens-200 gr.
👉🏻4 olas
👉🏻Kukurūzas ciete-90 gr.
👉🏻Saldinātājs pēc garšas

Krēmam:
👉🏻Piens-250 gr.
👉🏻Kukurūzas ciete-30 gr.
👉🏻Vājpiena pulveris -30 gr.
👉🏻Vanilīns
👉🏻Saldinātājs (man ir sīrups – 40 gr.)

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Sakuliet olas, pievienojiet pienu, cieti, saldinātāju – labi samaisiet.
2. Cep plānās pankūkas. Es cepu nepielīpošā pannā, nepievienojot eļļu.
3. Visas krēma maisījuma sastāvdaļas sajaucam kopā katliņā. Uzlieciet katliņu uz lēnas uguns. Pastāvīgi maisiet, lai krēms sabiezē un nesaveļās kunkulīšos (pieskatam, lai tas nevārītos).
4. Tālāk liekam kopā kūku, smērējam atru pankūku ar krēmu.
5. Gatavo kūku uz pāris stundām liekam ledusskapī un vēlams ja ir laiks tad atstāt pat uz veselu nakti.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@ vkusno.u.oli
❎Uz 100 gr. ~ 130 kcal

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email