January 31 2022

Nageti ar jogurta tomātu un zaļumu mērci

🔷 Sastāvdaļas:
🍗 vistas fileja – 300 gr.
🍗 ola – 2 gab.
🍗 rupjmaize – 3gab.
🍗 siers – 150 gr.
🍗 Sāls, garšvielas – pēc garšas.
Un otrajam variantam:
🍗 Kukurūzas pārslas bez cukura – 100 gr.

🔸 Mērcei sajauc:
🌿 zaļumi – pēc garšas (pērc ķekaru, pievieno, cik vajag).
🌿 Grieķu jogurts – 120 gr. (varat ņemt vairāk).
🌿 tomātu pasta / rīvēti tomāti / kečups ar labu sastāvu (nav atšķirības) – pāris ēdamkarotes.

🔷 Ēdienu gatavošana:
1️⃣ Fileju sagriež vidēja izmēra gabaliņos, sāli, piparus pēc garšas, pievieno garšvielas.⠀

2️⃣Sieru rīvejam, maizi sasmalcinām blenderī drumstalās. Kukurūzas pārslas var sasmalcināt ar glāzi. Atsevišķā bļodā sakuļ olas, sakrata.
3️⃣ Viss process: ar dakšiņu iemērc gaļu olā, tad panējumā – pagatavoju divus dažādus veidus.
4️⃣ Mēs izklājam gabalus uz pergamenta (iepriekš nedaudz ieeļļojiet ar eļļu) un nosūta uz iepriekš uzkarsētu cepeškrāsni uz 35-40 minūtēm, līdz tie ir pagatavoti 180 grādos.

Autors: @eeliseevaa_

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email