February 05 2021

Mīkstie biezpiena un kokosa cepumi pie tējas

MĪKSTIE biezpiena un kokosriekstu cepumi.

Sastāvdaļas:
150 g biezpiena,
60 g mīkstu (!) Kokosriekstu pārslu,
1 ola,
30 g cukura / pulvera vai cukura pēc garšas,
30 g rīsu miltu (man ir rupja maluma),
1/2 tējk cepamais pulveris.

🔷Pagatavošana:
1. Olu un cukuru sakuļ līdz gaisīgai masai.
2. Pievieno biezpienu, sakuļ.
3. Pievienojiet miltus ar cepamo pulveri, samaisiet.
4. Pievienojiet kokosriekstu pārslas, samaisiet un atstājiet mīklu 15 minūtes.
5. No mīklas ar rokām izveidojiet bumbiņas valrieksta lielumā (vai nedaudz lielākas). Liek uz pārklātas cepešpannas, viegli piespiež.
6. Cep 180 gr. 15 minūtes (līdz zeltaini brūnai garoziņai).

Autors: @yulia_gud

 

 

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email