February 18 2020
Melleņu jāņogu biezpiena plācenīši

Melleņu jāņogu biepziena plācenīši

Melleņu jāņogu biezpiena plācenīši

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻400 gr biezpiena
👉🏻40 grami rīsu miltu + pārkaisa
👉🏻1 ola
👉🏻cukura aizvietotājs pēc garšas (medus, stēvija u.t.t)
👉🏻mellenes / jāņogas/ upenes (nedaudz)

🍪Ēdiena pagatavošana:

  1. Visu sajauc, izveido bumbiņas, iekšpusē liek ogas un pārklāj ar biezpienu.
  2. Viegli apviļā miltos un apcep uz anti-piedegošas pannas virsmas bez eļļas zem vāka, abas puses 5-7 minūtes

    ✔️ Kādam jābūt biezpienam: ne mīksts, ne graudains. Pēc tauku satura ieteiktu ap 5%. Jūs varat ņemt 0% vai vairāk. Tas nav svarīgi, sausāks būs labāka izvēle tieši plācenīšiem.
    ✔️ Milti. Biezpiena plācenīšiem, jeb sirņikiem, vienmēr izmantoju tikai rīsuu miltus, jo tieši tie dod gardu, brūnīgu garoziņu.
    ✔️Atcerieties: pannā jums vajadzētu būt bumbiņām, nevis plakanām plāksnēm! Pirmkārt, pannai vajadzētu būt karstai. Ļoti uzmanīgi griežam uz pannas, lai sirņiku forma nedeformētos.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @abramova_1985

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email