July 04 2022

Melleņu deserts

🔹 Sastāvdaļas:
– rjažeņka 2,5% 300 gr
– mellenes 100 gr (jebkuras citas ogas)
– šķīstošais želatīns 10 gr, varat izmantot parasto vai agaru – agaru
– ūdens 200 ml
– saldinātājs (man ir sahzam Fitparad) (var izmantot medu)

🔹 Ēdienu gatavošana:
1. Pagatavo želatīnu saskaņā ar instrukciju, aplejot 200 ml ūdens.
2. Mellenes un rražjenku samaļ ar iegremdējamo blenderi.
3. Pievieno saldinātāju, vārītu želatīnu, lej veidnēs un liek ledusskapī uz nakti.
4. Pirms likšanas ledusskapī iemetu arī dažas mellenes.
5. No rīta izbaudi garšīgumu.

Foto: @pp_mari_food

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email