January 14 2021

Meksikāņu kesadiljas

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uzturvērtība par 1 porciju: 260/32/4/23
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sastāvdaļas 2 porcijām:
❇️ Lavašs – 2 apļi (man d = 22 cm)
❇️ bulgāru pipari – 1 gab.
❇️ Sīpoli – 1 gab.
❇️ Vistas fileja – 250 g
❇️ Sāls pēc garšas
❇️ Paprika – pēc garšas
❇️ Siers – 30 g
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mērcei:
❇️ Skābs krējums – 1 ēdamk.
❇️ Sāls pēc garšas
❇️ Zaļie lociņi
❇️ Ķiploki – 1 daiviņa
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔷 GATAVOJAM:
1️⃣ Vistas fileju sagriež mazos kubiņos, sāli, pievieno papriku un pannā cep līdz zeltaini brūnai garoziņai
2️⃣ Noņemiet filejas no pannas, vispirms apcepiet sīpolus un pēc tam papriku, sagrieziet mazos kubiņos, pievienojiet filejas pie dārzeņiem, visu samaisiet
3️⃣ No lavaša maizes sagrieziet 2 apļus ar diametru kā jūsu panna
4️⃣ Sausā pannā ielieciet divas lavaša maizes loksnes, salocītas uz pusēm, katrā iekšā ielieciet iepriekš sagatavoto pildījumu, apkaisa ar sieru, pārklājiet loksnes un dažas minūtes cepiet no abām pusēm līdz zeltaini brūnai garoziņai
5️⃣ Pagatavojiet mērci: pievienojiet sāli, smalki sagrieztus zaļumus un ķiplokus.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Labu apetīti😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Autors: @zoya_fit_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email