May 02 2020
Mazkaloriju vieglā vasaras kūka

Mazkaloriju vieglā vasaras kūka

🛒Sastāvdaļas:

Biskvītam:
👉🏻2 olas
👉🏻milti 30 gr. (rīsu p/g)
👉🏻kukurūzas ciete 10 gr.
👉🏻miziņa 1 citrona
👉🏻vanilīns
👉🏻stēvija vai jebkāds cits cukura aizstājējs
👉🏻ūdens 20 gr.

Baltajam slānim:
👉🏻Mīkstais biezpiens 5% 250 gr.
👉🏻Dabīgais jogurts 2,5% 150 gr.
👉🏻saldinātājs
👉🏻Ātrais želatīns 10 gr.

Citrona slānim:
👉🏻1 citrons
👉🏻želatīns 5 gr.
👉🏻saldinātājs

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Biskvītam: Sajauc ar slotiņu – olas dzeltenumus + miltus, cieti, saldinātāju, mizu uz smalkas rīves ierīvē + vanilīnu+ 20 gr. ūdens.
2. Saputojiet olbaltumvielas ar šķipsniņu sāls stingrās putās.
3. Apvieno abas masas, samaisa, lai iegūtu viendabīgu masu.
4. Cep 15-20 minūtes.
5. Mēs nogaidām, līdz biskvīts ir atdzisis.
6. Baltais slānis: Želatīnu izšķīdina uz lēnas uguns sildot (10 g. + 100 ml. Ūdens).
7. Sajauciet biezpienu + jogurtu + saldinātāju.
8. Pievienojiet želatīnu, samaisiet.
9. Mēs ņemam atdzesēto biskvītu no veidnes un pārklājam to ar pārtikas plēvi vai vienkārši ieliekam caurspīdīgu maisiņā tā, lai malas karājas pāri veidneei, šādi mēs veidosim kūku it kā iesaiņojumu iekšpusē.
10. Ielieciet biskvītu.
11. Dāsni ar otiņu smērējam biskvītu: sula no pus citrona + ūdens 50 ml. + saldinātājs.
12. Pārklājam ar balto slāni un liekam aukstumā.
13. Stundu vēlāk mēs sagatavojam citrona kārtu.
100 ml ūdens + 5 gr. tūlītējs želatīns + saldinātājs, sula no pus citrona – uzliek uz lēnas uguns, izšķīdina.
14. Uz baltā slāņa izklājiet plāni sagrieztu citronu (bet tas nav obligāti).
15. Ielejiet citrona želeju virs balta slāņa. Atdzesējiet.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@ boltalka_na_pp
☑️Uzturvērtība uz 100 gr .: 84/7/4/6

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email