February 26 2020
Mazkaloriju sniega krēma kūka

Mazkaloriju sniega krēma kūka

Mazkaloriju sniega krēma kūka

🛒Sastāvdaļas (biskvītam):

👉🏻200 gr skābā krējuma 15%
👉🏻4 olbaltumi
👉🏻120 gr rīsu miltu (vai kviešu)
👉🏻10 gr magones
👉🏻Saldinātājs (vai cukurs / pūderis/ medus 50 gr)
👉🏻cepamais pulveris 1 t/k bez kaudzes
👉🏻ūdens 50 gr

🛒Sastāvdaļas (krēmamm):

👉🏻200g mīksta biezpiena 0,1%
👉🏻50 gr skāba krējuma 15%
👉🏻50 gr krēmsiera
👉🏻Saldinātājs (vai pulverveida cukurs 40 g var būt arī medus) ⠀⠀⠀
👉🏻mandeļu ziedlapiņas – 15g

 

🎂Ēdiena pagatavošana:

  1. Jebkurā secībā saputojiet visas sastāvdaļas, kas paredzētas biskvīta pagatavošanai izņemot olu baltumus.
  2. Atsevišķi saputojiet baltumus stingrās putās un uzmanīgi, maisot ar lāpstiņu vai slotiņu, iecilājām tās kopējā masā.
  3. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 180 ° 40 min. (bet mēs koncentrējamies uz mūsu krāsns jaudu !, un, ja forma ir lielāka, tā būs gatava ātrāk, pārbaudiet ar sērkociņu vai zobu bakstāmo)
  4. Gatavojam krēmu: Sajauc visas sastāvdaļas  līdz viendaīgi gludai masai.
  5. Izcepto biskvītu aptinam ar pārtikas plēvi un ļaujam tam atdzist.
  6. Liekam kopa kūku: sadaliet biskvītu, (iznāk augsts) – 3 daļās. Smērējiet pa vidu krēmu un virsū apkaisam ar mandeļu ziedlapiņām.
  7. Liekam ledusskapī uz 3-5 stundas vai labāk uz nakti ievilkties.

✅Kcal – 134/6/5/13 100 gr. (nesatur cukuru)
✅Kcal – 179/6/5/24 (ar cukuru)
✅Forma 16 cm

📔📸Instagram receptes un foto autors:@pp_mari_food

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email