January 13 2021

Maskarpones groziņi ar ķiršu-ābolu biezeni

🔷 6-8 gab.:
🔸 biezpiens briketē 150 gr
🔸 Ola 1 gab
🔸 kokosriekstu / olīveļļa 10 gr
🔸 kukurūzas milti 50 gr
🔸 kviešu kviešu milti 50 gr (atkarībā no biezpiena mitruma, miltu var būt nepieciešams mazāk vai nedaudz vairāk)
🔸 saldinātājs / cukurs

➡️Biezpienu sajauciet ar šķidras konsistences eļļu, olu, saldinātāju un kārtīgi samaisiet.
➡️ pamazām pievieno miltus un kārtīgi samīca mīksto mīklu
➡️ izrullē mīklu uz silikona paklāja vai ar miltiem un cepamo papīru, ar krūzi izgriež apļus un silikona vai metāla veidnēs veido groziņus
➡️Cep cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 gramiem, ~ 20-25 minūtes un ļauj atdzist.

🔷Pildījums:
🔸mascarpone / biezpiena siers / biezpiens
🔸 saldēti ķirši 100 gr
🔸Ābols 1/2 gab
🔸 kukurūzas ciete 10 gr
🔸 ūdens 40 ml
🔸 saldinātājs / cukurs

➡️ Ābolu nomizo, smalki sagriež
➡️ kopā ar ķiršiem lieciet katliņā, ielejiet 20 ml ūdens, uzvāra un nedaudz sautē
❗️ šoreiz pildījumu sablenderēju ar rokas blenderi
➡️Rūpīgi sajauc cieti ar 20 ml ūdens
➡️ nepārtraukti maisot ķiršu un ābolu biezeni, pievienojiet ūdeni ar cieti, saldinātāju un vāriet dažas minūtes
➡️ Ieliec groziņā nedaudz maskarpones, tad nedaudz atdzesētu ķiršu ar ābolu masu un ļauj pilnībā atdzist 🤗

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Autors: @annyshkamax

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email