April 01 2020
Marinētas sēnītes

Marinētas sēnītes

Marinētas sēnītes

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Šampinjoni 300 gr (svaigi)
👉🏻Burkāni 100 gr
👉🏻Etiķis 9% 1 ēd.k.
👉🏻Sezama sēklas 10 gr
👉🏻Nerafinēta augu eļļa 1 ēd.k.
👉🏻Sojas mērce 1 ēd.k.
👉🏻Pētersīļi 15 gr
👉🏻Melnie pipari 1/3 tējk

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Sēnes nomazgājiet, notīriet burkānus un sagrieziet plānās šķēlēs vai sloksnēs.
2. Manas sēnes ir mazas, ja sēnes ir lielas, labāk tās sagriezt.
3. Vienā katlā mēs ieliekam sēnes un burkānus, pēc uzvārīšanās vāram vēl 10 minūtes.
4. Sajauciet etiķi, soju, pētersīļus, eļļu, piparus un apeptas sezama sēklas. Ja jums ir sezama eļļa, tad to varat arī pielietot.
5. No sēnēm nolejiet lieko šķidrumu.
6. Pievienojiet marinādik (ko sajaucām iepriekš) sēnēm ar burkāniem.
7. Sajauc marinādi ar dārzeņiem un liek ledusskapī uz 12 stundām.
8. Kamēr sēnes stāv ledusskapī un marinējās divas reizes samaisiet tas. Es tās ievietoju traukā un vienkārši pakratīju.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @_mary_sya_

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email