March 26 2020
Mango garšas suflē konfektes

Mango garšas suflē konfektes

Mango garšas suflē konfektes

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Mango biezenis – 100 g.
👉🏻Saldais krējums 33-35% – 70g.
👉🏻Mascarpone 150g.

 

🍴Ēdiena pagatavošana

  1. Sajauc visas sastāvdaļas ar mikseri līdz viendabīgai krēma masai.

 

🛒Sastāvdaļas (sīrupam):
👉🏻Cukurs 350g
👉🏻Olas baltums-110g
👉🏻Agars-8 gr
👉🏻Ūdens-230gr
👉🏻Citronskābe-2g.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Pievienojiet agaru aukstam ūdenim un lieciet uz plīts, vāriet līdz 85 grādiem. Pievienojiet cukuru un turpiniet vārīt sīrupu līdz 110 grādiem.
  2. Tajā pašā laikā mēs ieliekam olu un sakuļam kopā ar citronskābi, līdz gaisīgām putām. Kad sīrups ir sasniedzis vajadzīgo temperatūru, uzmanīgi plānā strūkliņā to ielej saputotajos baltumos, turpinot putot ar maisītāju burtiski vēl 2-3 minūtes.
  3. Pēdējais posms: apvienojiet mango krēmu ar pārējo masu un visu labi samaisiet ar silikona lāpstiņu.
  4. Iepriekš sagatavojiet veidni, pārklājot to ar pergamentu / pārtikas plēvi / foliju.
  5. Ielejiet gatavo suflē veidnē, izlīdziniet to un ielieciet aukstumā, lai sastingu burtiski uz 30-60 minūtes.
  6. Pēc tam sagrieziet suflē gabaliņos.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @ spirya.eva

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email