February 29 2020
Maltās gaļas un dārzeņu pildīti baklažāni

Maltās gaļas un dārzeņu pildīti baklažāni

Maltās gaļas un dārzeņu pildīti baklažāni

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Baklažāni – 1 gab.
👉🏻Vistas krūtiņa – 200 gr.
👉🏻Tomāti – 1 gab.
👉🏻Olīveļļa – 1 ēd.k.
👉🏻Paprika – 0,5 gab.
👉🏻Zaļumi, sāls, pipari pēc garšas

🍴Ēdiena pagatavošana:

Mēs izņemam mīkstumu no baklažāna, smalki sasmalcinam, pievienojam tomātu, piparus un zaļumus (mēs visus dārzeņus sagriežam mazos kubiņos).

Sagrieziet vistas krūtiņu mazos gabaliņos un pievienojiet klāt dārzeņiem. Pievienojiet sāli, piparus, zaļumus un olīveļļu, labi samaisiet.

Mēs piepildām baklažānu laiviņas ar iegūto masu.

Ieliekam cepeškrāsnī piepildītos baklažānus uz 40 minūtēm līdz 180 grādiem, pēc tam mēs izņemam tos un apkaisam ar rīvētu sieru un ieliekam vēl uz 10 minūtēm cepeškrāsnī, lai izkūst siers.

✅KBU uz 100 g: 52,17 * 4,57 * 2,03 * 3,83

📔📸Instagram receptes un foto autors: @dianka_food

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email