March 10 2020
Maltās gaļas ligzdiņa ar olas pildījumu

Maltās gaļas ligzdiņa ar olas pildījumu

Maltās gaļas ligzdiņa ar olas pildījumu

🛒Sastāvdaļas(uz 6 gabaliem pa ~ 100 g):

👉🏻450 g maltā gaļa (man ir vistas krūtiņa).
👉🏻Sīpols 1 gab.
👉🏻Ķiploki 1-2 krustnagliņas.
👉🏻Vistas olu 1 gab.
👉🏻Pilngraudu maizītes 50 g.
👉🏻Sāls un garšvielas pēc garšas.
👉🏻Siers ~ 80 g.
👉🏻Paipalu olas 12 gab.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Izmaliet gaļu ar sīpoliem un ķiplokiem caur gaļas mašīnu.
  2. Izmantojot blenderi, sasmalciniet maizi mazās drupačās.
  3. Maltajai gaļai pievienojiet sasmalcināto maizi, olu, sāli un garšvielas. Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī ~ 30 minūtes.
  4. Sadaliet malto gaļu vienādās daļās un izveidojiet “ligzdas”.
  5. Jūs varat pārklāt cepšanas pannu ar foliju vai pagatavot ligzdiņas uz silikona paklāja.
  6. Cep 180 ° līdz gatavībai (25-30 minūtes).
  7. Apkaisiet izceptās “ligzdas” ar rīvētu sieru, uzmanīgi ielieciet katrā pa 2 paipalu olām, viegli sāliet un atkal ielieciet cepeškrāsnī uz 5-7 minūtēm, līdz olai izcepies olbaltums.
  8. Gatavas ligzdas mēs varam izrotāt ar svaigiem garšaugiem / garšvielām.

 

 

📔📸Instagram receptes un foto autors: @mariana_na_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email