April 02 2020
Maltās gaļas ligzdas

Maltās gaļas ligzdas

Maltās gaļas ligzdas

🛒Sastāvdaļas (6 gab. Uz 100 g.):

👉🏻450 g maltas gaļas (no tītara)
👉🏻1 sīpols
👉🏻1 ola
👉🏻50 g maizes (man ir pilngraudu rudzu)
👉🏻garšvielas (sāls, pipari, ķiploki) pēc garšas
👉🏻60 g siera
👉🏻12 paipalu olas

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Maltajai gaļai pievienojiet smalki sagrieztu sīpolu, olu un labi samaisiet.
2. Maizi sasmalcina ar blenderi un pievieno klāt maltai gaļai (var aizstāt ar rīvmaizi).
3. Gaļai pievieno sāli, piparus, žāvētus ķiplokus un citas iecienītākās garšvielas, samaisa un pusstundu liek ledusskapī.
4. Sadaliet masu 6 vienādās daļās, izveidojiet no katras ligzdu, ielieciet uz cepešpannas, kas pārklāta ar foliju, un cepiet 180 ° līdz gatavībai (25-30 minūtes).
5. Sagatavotās ligzdas apkaisa ar sieru, katrā iesit 2 paipalu olas un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 5–7 minūtēm.
6. Apkaisīt augšu ar garšvielām, dekorēt ar svaigiem garšaugiem un pasniegt.

 

❎Uzturvērtība uz 100 g ~ 272/14/21/6
📔📸Instagram receptes un foto autors: Ievietoja @change__yourself

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email