May 19 2020
Maltās gaļas laiviņas ar olas pildījumu

Maltās gaļas laiviņas ar olas pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

divām porcijām
👉🏻Vistas krūtiņa – 300 gr.
👉🏻Sīpols – 1 gab.
👉🏻Ola – 1 gab.
👉🏻Garšvielas un sāls pēc garšas

Pildījumam:
👉🏻Paipalu olas 4 gab.
👉🏻Siers – 60 gr.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Sagrieziet vistas krūtiņas un sīpolus un izmaliet caur gaļas mašīnu, pievienojiet olu un garšvielas. Labi samaisiet.
2. Viegli ieeļļojiet pannu.
3. Veidojiet maltas gaļas laiviņas ar padziļinājumiem iekšpusē un ielieciet cepeškrāsnī 180С uz 30 minūtēm.
4. Šajā laikā sieru sarīvē uz smalkās rīves.
5. Pēc 30 minūtēm mēs izņemam laivas, apkaisam ar sieru un padziļinājumā iesitam divas paipalu olas.
6. Pacepjam vēl 10 minūtes.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@marinakosobokova

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email