February 28 2020
Maltās gaļas brizole

Maltās gaļas brizole

Maltās gaļas brizole

?Sastāvdaļas:

??malta vistas gaļa – 300 gr;
??olas – 4 gab .;
??skābais krējums 15% – 50 gr;
??sīpoli – 100 gr;
??zaļumi
??cietais siers – 100 gr;
??sāls un garšvielas pēc garšas.

?Ēdiena pagatavošana:

  1. Sarīvējiet sīpolu uz smalkās rīves vai sasmalciniet blenderī. Sarīvē sieru. Smalki sagrieziet zaļumus.
  2. Sajauciet malto gaļu ar sasmalcinātu sīpolu, pievienojiet iecienītākās garšvielas. Sadaliet 4-5 daļās.
  3. Sakuļ olas ar sāli. Ielejiet kausiņu iepriekš uzkarsētā pannā. Kad olas ir izcepušās, izklājiet daļu maltās gaļas un izklājiet pa visu olu pankūku.
  4. Nosedz ar vāku un pāris minūtes sautē uz lēnas uguns (pārliecinies, ka nedeg).
  5. Pārbaudiet gatavību, laiks var nedaudz atšķirties.
  6. Sajauciet skābo krējumu ar sasmalcinātiem zaļumiem un izklājiet uz katras pankūkas, apkaisiet ar rīvēto sieru un sarullējiet brizoli rullītī.

??Instagram receptes un foto autors: @pp_nata_fit

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email