April 15 2020
Mājas recepte pikantai skumbrijas marinādei

Mājas recepte pikantai skumbrijas marinādei

Mājas recepte pikantai skumbrijas marinādei

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Skumbrija (atdzesēta vai atkausēta) – 3 gab .;
👉🏻Ūdens – 1 L;
👉🏻Sāls – 3 ēd.k .;
👉🏻Cukurs – 1,5 ēd.k .;
👉🏻Lauru lapa – 2 gab .;
👉🏻Krustnagliņas – 2 gab .;
👉🏻Koriandrs (graudi) – 1 tējk;
👉🏻Melnie pipari – 10 gab.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Nelielā katliņā ielejiet ūdeni, ielieciet visas garšvielas, ļaujiet vārīties un vāriet uz lēnas uguns piecas minūtes. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
2. Skumbrijai nogrieziet galvu, asti, spuras, izņemiet iekšpusi, noskalojiet un atdaliet fileju no asakām.
3. Vislabāk fileju ievietot taisnstūrveida stikla traukā (lai fileja būtu gluda un skaista), bet jūs varat to ievietot arī burkā.
4. Pārlejiet zivju fileju ar sagatavoto sālījumu, aizveriet vāku un ievietojiet ledusskapī uz dienu.
5. Ja vēlaties pasniegt skumbriju uz kanapē maizītes: krūzē ielieciet 100 g krējuma siera, sarīvējiet 0,5 zaļus ābolus, 1 deserta karoti galda mārrutku, samaisiet un uzsmērējiet to uz maizes šķēlītēm. Katrai maizei augšpusē ielieciet skumbrijas gabaliņu un vienu sagrieztu piparu gurķīti.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@venera_os

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email