July 11 2020
Mājās gatavoti īstas gaļas cīsiņi

Mājās gatavoti īstas gaļas cīsiņi

✔️ Vistas gaļa (vai zivis, gaļa utt.) 500g
✔️ Sīpols 2gab
✔️Bezpiedevu jogurts
✔️ Ķiploki 4 daiviņas
✔️Sāls, pipari, koriandrs, kurkuma, muskatrieksts
✔️ Olīveļļa 1 ēdamkarote
✔️ Cepšanas plēve

1. Vistas gaļu samaļam blenderī (gaļas mašīnā).
2. Pievienojiet sāli, garšvielas, jogurtu, ķiplokus, olīveļļu.
3. No maltas gaļas izveidojiet desas, uzlieciet cepamo plēvi, cieši aptiniet, piesieniet  malas ar diegu (piemēram, kā konfektes, bet izmantojiet kokvilnas diegu, tāds, kas nedegs un nekusīs cepšanās laikā).
4. Ielieciet desas saldētavā.
5. Kad gribam paēst pašgatavotās desiņas, tad ņemam tās ārā no saldētavas, iemetam verdošā ūdenī un gatavojam 😉.

❗️P.S. ja jums patīk iegādāto desu rozā krāsa, maltajai gaļai varat pievienot biešu sulu.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@tonya_pp_recepti

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email