March 09 2020
Maigais spinātu un sarkanās zivs sāļais pīrāgs

Maigais spinātu un sarkanās zivs sāļais pīrāgs

Maigais spinātu un sarkanās zivs sāļais pīrāgs

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻200 gr sarkanās zivs filejas (jebkura, man bija lasis)
👉🏻2 olas
👉🏻35 gr kukurūzas miltu
👉🏻30 gr auzu pārslas
👉🏻1 sīpols 100 gr
👉🏻150 ml kefīra
👉🏻garšaugi / garšvielas
👉🏻100 grami spinātu (man bija saldēti)

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  2. Sagrieziet zivju fileju mazos gabaliņos.
  3. Sakuliet olas ar kefīru, pievienojiet spinātus un samaisiet līdz viendabīgas konsistences masai.
  4. Es izmantoju saldētus spinātus. Ja jūs izmantojat tādus pašu, vispirms tos atkausējiet un izspiediet lieko šķidrumu.
  5. Tad pievienojiet miltus un auzu pārslas.
  6. Pielāgojiet miltu daudzumu tā, lai mīkla būtu kā biezs skābais krējums.
  7. Smalki sagrieziet sīpolu, pievienojiet mīklai un labi samaisiet.
  8. Jūs varat izmantot vairākas mazas formiņas cepšanai, kā es to izdarīju, vai arī mīklu ieliet vienā formā un izveidot lielu pīrāgu.
  9. Ielejiet nedaudz mīklas veidnē, lai tā pārklātu dibenu.
  10. Mēs izklājam zivju gabalus un piepildam zivis ar pārējo mīklu.
  11. Jūs varat iepriekš ieeļļot formu ar nelielu eļļas daudzumu.
  12. Mēs ieliekam uzkarsētā cepeškrāsnī uz apmēram 25 minūtes, ja jūs veidojat mini pīrāgus mazās formās, bet 40-45 minūtes, ja vienā gatavojat lielu pīrāgu

 

❎KBZHU uz 100 gr: 98,6 / 9,5 / 3,1 / 9,5

📔📸Instagram receptes un foto autors:@abramova_1985

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email