July 09 2020
Maigā pīrāga kūka

Maigā pīrāga kūka ar krēmveida jogurta suflē

?Biskvītam
✅1 ola
✅50 g dateles ar kauliņiem
✅ 1/2 ēd.k. kefīrs
✅1 ēd.k. augu eļļas
✅1 ēd.k kakao
✅ 1/2 tējk cepamais pulveris
✅ 1/2 ēd.k. milti (līdz bieza skābā krējuma konsistencei)

➡ Dateles sasmalcina ar blenderi kopā ar kefīru
➡ Ievietojiet pārējās sastāvdaļas, izņemot miltus, un atkal saputojiet
➡ Ievietojiet miltus porcijā līdz mīkla ir bieza skābā krējuma konsistencē
➡ Ņemam cepamtrauku vai silikona paklājiņu, ieklājam cepamp papīru un ielejiet biskvīta mīklu, sadaliet to vienmērīgi, es izveidoju taisnstūra formas.
➡Cepiet 170 ° C apmēram 10 minūtes

?Sufflē slānis
✅300 grieķu jogurtu (vai jebkurš cits biezu jogurtu, jūs varat izmantot arī beztauku skābo krējumu)
✅200 ml krējuma
✅100 ml ūdens
✅saldinātājs / medus / cukurs pēc garšas (ielieciet nedaudz vairāk, želatīns iegūst saldumu)
✅15 g šķīstošā želatīna
✅ vanilīns uz naža gala
➡ Želatīnu aolej ar ūdeni, ļauj uzbriest, sajauc atsevišķi jogurtu, krējumu, saldinātāju, vanilīnu
➡ Karsējam želatīnu, līdz graudiņi ir pilnībā izšķīduši, atdzesējam
➡ Masu saputo pakāpeniski, pievieno lēnām klāt želatīnu, masa sāks sabiezēt.

? Saliekam visu kopā:
Es sagriezu biskvītu divās daļās (vertikāli, kūka būs plāna), formai izmantoju taisnstūrveida cepšanas trauku, pārklāju to ar pergamentu, apakšā ieliku biskvītu, piepildīju to ar pusi krēma, otro kūku un krēma otro pusi. Ledusskapī lieku uz vismaz 3 stundām! Apkaisam ar kakao pulveri.

 

??Instagram receptes un foto autors:@liza_tasty_blog

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email