March 11 2020
Maigā magoņu torte

Maigā magoņu torte

Maigā magoņu torte

🛒Sastāvdaļas (biskvītam):

👉🏻50 gr rīsu miltu
👉🏻1 dzeltenums
👉🏻2 olu baltumi
👉🏻15 gr magones
👉🏻100 gr mīksta biezpiena
👉🏻2 gr cepamā pulvera
👉🏻Soda uz naža gala
👉🏻Saldinātājs
👉🏻Vanilīns

 

Krēmam:
👉🏻1 dzeltenums
👉🏻150 ml piena
👉🏻20 grami kukurūzas cietes
👉🏻Saldinātājs
👉🏻30 gr valriekstu

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Biskvīta gatavošana. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °.
2. Sakuļ baltumus līdz stingrām putām.
3. Visas pārējās sastāvdaļas, sajaut kopā un viegli iecilājam olbaltumus.
4. Cepiet 16 cm formā, 20-25 minūtes.
5. Mēs atstājam gatavo biskvōtu pusstundu atdzist formā, pēc tam izņēmam, pārklājam ļaujam atpūsties.
6. Atdzesēto kūku sagriežam uz pusēm.
7. Gatavojam krēmu. Mēs sajaucam visas sastāvdaļas un uzkarsējam. Nepārtraukti maisot, krēms sabiezēs.
8. Noņemiet no uguns un pārklājiet kūku ar krēmu. Sasmalcina valriekstu un apkaisa kūkas virsējo kārtu.
9. Liek ledusskapī.

 

❎Kalorijas uz 100 g: 183 kcal BZHU 9 / 9,4 / 19
📔📸Instagram receptes un foto autors: @sweetyzaika

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email