June 26 2020
Maigā ābolu strūdele

Maigā ābolu strūdele

Pamatam:
? 50 gr lavaša maize

Pildījumam:
? 300 gr zaļie āboli
? Kanēlis
? saldinātājs

Krēmam:
? 150 ml piena (kokosriekstu vai mandeļu)
? 10 grami kukurūzas cietes
? saldinātājs
? Vanilīns ⠀

? Ēdienu gatavošana:
1️⃣ Pildījums:
? Ābolu mizojam un izņemam serde. Sagrieziet mazos kubiņos un vāra uz nelielas uguns, nepārtraukti maisot, 5-10 minūtes.
? Pievienojiet saldinātāju un kanēli.
2️⃣ Krēmam:
? Mēs sajaucam visas sastāvdaļas un nepārtraukti maisam, vāram, līdz nedaudz sabiezē.
? Pievienojiet krēmam ābolus.
3️⃣ Vienmērīgi izlieciet lavaša  sloksni ar pildījumu un sarullējiet rullītī. Ļaujiet mazliet tai nostāvēties ledusskapī.


??Instagram receptes un foto autors:@sweetyzaika

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email