February 25 2020
Ļvovas biezpiena sacepums

Ļvovas biezpiena sacepums

Ļvovas biezpiena sacepums

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Biezpiens 5% – 540 g
👉🏻4 olas
👉🏻Kukurūzas ciete 1 ēd.k.
👉🏻Miziņa 1/2 citrona
👉🏻Rozīnes, žāvētas aprikozes 60 g
👉🏻Vanilīns 1 tējk
👉🏻Sviests 40 g
👉🏻Skābais krējums 1 ēd.k.
👉🏻Saldinātājs pēc garšas

🛒Sastāvdaļas (glazūrai):

👉🏻Skābais krējums 2 ēd.k.
👉🏻Kakao 2 ēd.k.
👉🏻Sviests 40 g
👉🏻Saldinātājs pēc garšas

 

🎂Ēdiena pagatavošana:

  1. 10 minūtēm iemērciet rozīnes un žāvētus aprikozes verdošā ūdenī.
  2. Biezpienam pievienojiet sarīvētu citrona miziņu, saldinātāju, cieti un samaisiet.
  3. Pievienojiet sviestu un olas pa vienai, katru reizi maisot.
  4. Tad pievienojiet skābo krējumu un vaniļu. Pievienojiet rozīnes, žāvētas aprikozes (sasmalcinātas), samaisiet.
  5. Ielejiet mīklu veidnē un cep 50–60 minūtes 180 C temperatūrā.
  6. Atdzesē cepeškrāsnī (jūs varat to nedaudz atvērt) un pēc tam stundu istabas temperatūrā.
  7. Glazūrai sajauc visas sastāvdaļas un uz lēnas uguns izkausē līdz viendabīgai masai.
  8. Aplejiet kūku ar glazūru un ļaujiet tai sacietēt.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @pokrovskaya_fit

1 rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email