July 12 2020
Līdakas kotlekes rīvmaizē

Līdakas kotlekes rīvmaizē

🔹 zivs fileja (manā gadījumā līdakas fileja) 500 gr
🔹1 maza oliņa🍳
🔹1 ēd.k. skāba krējuma 10%
🔹l1 mazs sīpols
🔹 sāls, pipari pēc garšas
🔹 rīsu milti / maizes drupatas (1 ēd.k. kotlešu apvārtīšanai)

Maltajai zivs gaļai pievienojiet sasmalcinātu sīpolu, skābo krējumu, sakuliet olā, pēc garšas pievienojiet sāli un piparus. Labi mīciet zivs gaļas masu. Veidojiet kotletess, izrullējiet tās rīsu miltos vai rīvmaizē un apcepiet kokosriekstu eļļā. Tiem, kas baidās no cepšanas un sviesta, šādass kotletes var pagatavot arī tvaicētā veidā, garšīgi, ātri un veselīgi 👍🏼👍🏼

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@ tany_pp69

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email