April 20 2020
Lazanja

Lazanja

 

Lazanja

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻vistas fileja (malta gaļa) ​​- 600 gr;
👉🏻dabīgais jogurts – 150 gr;
👉🏻tomātu pasta – 4 ēd.k.
👉🏻tomāti – 400 gr;
👉🏻cietais siers – 200 gr;
👉🏻Armēņu lavaš – 200 gr;
👉🏻Olas – 2 gab.;
👉🏻Paprika – 200 gr;
👉🏻zaļumi, sāls, garšvielas pēc garšas.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. sagrieziet tomātus kubiņos, piparus sagrieziet salmiņos.
2. smalki sasmalciniet vistas krūtiņu vai samaliet to maltā gaļā (varat ņemt gatavu malto gaļu, ja esat pārliecināts par sastāvu).
3. sasmalciniet zaļumus.
4. sajauc malto gaļu, olas, sasmalcinātus dārzeņus, tomātu pastu, jogurtu, zaļumus. Sāli un pievienojiet garšvielas pēc garšas.
5. Lavaša loksnes sagriež kvadrātos. Pirmo kārtu atstājiet ar satvērienu, lai malas būtu formā uz augšu un nekas nekristu pēc tam ārā.
6. sarīvē sieru.
7. Ielieciet formā lavaša maizes sloksni, iesmērē ar gaļas pildījumu, apkaisa ar sieru. Kārtojiet nākamo sloksni lavaša un atkārtojiet vairākas reizes visas kārtas, līdz visas kārtas ir izklātas.
8. Nepārklājiet pēdējo kārtu ar lavaša maizi, vienkārši apkaisiet ar sieru.
9. cep cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai. Man vajadzēja tam aptuveni 50 minūtes.
10. Apskatiet gatavību, visas krāsnis ir atšķirīgas.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@pp_nata_fit.

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email