February 21 2020
Lavaša trubiņas ar kartupeļu pildījumu

Lavaša trubiņas ar kartupeļu pildījumu

Lavaša trubiņas ar kartupeļu pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻4 gab lielu kartupeļu;
👉🏻60 g rīvēta cietā siera;
👉🏻3-4 ķiploka daiviņas;
👉🏻dilles;
👉🏻sāls un pipari pēc garšas;
👉🏻~ 2,5 lavaša loksnes bez rauga;
👉🏻2 ēd.k olīveļļas;
👉🏻sezams apkaisīšanai (jūs varat iztikt bez tā).

 

🍟Ēdiena pagatavošana:

  1. Nomizojiet kartupeļus, uzvāriet, pilnībā nolejiet šķidrumu un ar stampiņu izveidojiet kartupeļu biezeni.
  2. Biezenim pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus, sasmalcinātas dilles, sarīvētu sieru un garšvielas.Rūpīgi samaisiet.
  3. Ņemam lavaša maizi, sagriežam taisnstūra formas gabalos (~ 12 • 18 cm), izklājam tos uz līdzenas virsmas.
  4. Izklājiet pildījumu uz katra taisnstūra malas, sarullējiet rullītī.
  5. Pēc tam iesmērējiet rullīšus ar nelielu daudzumu olīveļļas, apkaisi ar sezama sēklām un cep 200 gr, 20-25 minūtes.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @veg_aks_lite

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email