May 03 2020
Lavaša rullīši ar sautētu kāpostu pildījumu

Lavaša rullīši ar sautētu kāpostu pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻plāna lavaša maize
👉🏻Ķīnas kāposts vai aisberga salāti, vai jaunie kāposti (man ir 200 gramu)
👉🏻vārītas olas (man ir 2)
👉🏻sālīti vai marinēti gurķīši (man ir pāris kornišonu)
👉🏻siers (apmēram 50 g)
👉🏻nedaudz jogurta vai mīksta biezpiena
👉🏻1 olas dzeltenums
👉🏻sāls, garšvielas, garšaugi pēc garšas
👉🏻sezama sēklas pēc vēlēšanās

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Kāpostus sasmalciniet un sautējiet ar sāli un garšvielām līdz mīkstumam, pievienojiet tam jogurtu.
2. Olas, gurķus, smalki sagrieztus zaļumus, sarīvē sieru.
3. Visu sajauc ar kāpostiem, iepilda lavašamaizē.
4. Lavašu ieziež ar sakultu olas dzeltenumu, apkaisa ar sezama sēklām un liek krāsnī uz 25-20 minūtes 180C temperatūrā līdz zeltaini brūnai garoziņai!

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@nastyunchichik_na_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email