May 08 2020
Lasis saldā krējuma mērcē

Lasis saldā krējuma mērcē

👉🏻zivs fileja (lasis)
👉🏻2 daiviņas ķiploku
👉🏻saldais krējums 10% – 100 ml.
👉🏻ķiršu tomāti
👉🏻cietais siers – 70 gr.
👉🏻zivju garšvielas

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Sagrieziet zivi porcijās. Apcep dziļā pannā uz olīveļļas piliena ~ 2–3 minūtes no katras puses.
2. Tad izņemiet no pannas zivis un tajā burtiski 2 minūtes apcepiet sasmalcinātus ķiplokus un ķiršutomātu pusītes, ielejiet krējumu, pievienojiet rīvētu sieru. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, nepārtraukti maisot maisījumu.
3. Atkal ielieciet zivis pannā un uz lēnas uguns vāra uz lēnas uguns apmēram 5 minūtes.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@blondinka_na_pp_

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email