March 05 2020
Kūciņas ar augstu olbaltumvielu saturu

Kūciņas ar augstu olbaltumvielu saturu

Kūciņas ar augstu olbaltumvielu saturu

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻2 olas
👉🏻190 g. Mīkstais biezpiens 0,1%
👉🏻10g cukura aizstājēja
👉🏻Vanilīns
👉🏻100 ml stipras kafijas (šķidruma)
👉🏻3 g kakao

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Atdaliet olu dzeltenumus no olbaltumiem.
  2. Pievienojiet olbaltumvielām 5 g cukura aizstājēja, vanilīna un sakuliet līdz stingrām putām.
  3. Dzeltenumiem pievieno 40 g biezpiena masas, samaisa, pēc tam pievieno saputotus olbaltumus un viegli samaisa ar silikona (koka) lāpstiņu.
  4. Ielieciet masu kūkas formā uz silikona paklāja. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 15-20 minūtes, pēc cepšanas atdzesē.
  5. Atlikušo biezpienu sajauc ar 5g cukura aizstātēja, vaniļas, 7 tējk kafijas (no 100ml šķidruma).
  6. Sagrieziet biskvītu ripās.
  7. Smērējiet biskvītus ar krēmu un lieciet viens otram virsū.
  8. Salikto kūku liekam ledusskapī uz nakti sasūkties.
  9. Rotājam ar kakao.

❎KBZhU uz 100gr. 126/18/5/2

 

📔📸Instagram receptes un foto autors: @belyashek_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email