June 29 2020
Kokosriekstu torte

Kokosriekstu torte

🔷Sastāvdaļas:
🔸 Biskvītam:
olas – 3 gab .;
kefīrs – 100 g;
rīsu milti – 40-60g .;
cepamais pulveris – 1/2 tējk

🔸Krēmam:
kokosriekstu skaidiņas – 40 g;
mīkstais biezpiens – 240 g;
medus – 4 ēd.k. (garša).

🔷 Ēdienu gatavošana:
Atdaliet olas baltumus no dzeltenumiem un sakuliet līdz stingrām putām baltumus.

Dzeltenumiem pievieno kefīru, pakāpeniski izsijāt miltus ar cepamo pulveri. Maisa līdz gludai konsistencei. Apvienot kopā ar olbaltumiem..

Ielejiet veidnē un cepiet (180C ~ 15-20 minūtes).

Krēmam – sajauc visas sastāvdaļas.

Gatavo kūku sagriež 3 apļos, katru kārtu apziež ar krēmu. Un ielieciet to ledusskapī uz nakti ievilkties.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors: @ jmmt.k

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email