March 02 2020
Kokosriekstu kūku

Kokosriekstu kūku

Kokosriekstu kūku

🛒Sastāvdaļas (biskvītam):

👉🏻1 olas dzeltenums, 3 olbaltumi
👉🏻150 ml kefīra 2,5%
👉🏻30 gr kokosriekstu pārslas
👉🏻70 g rīsu miltu
👉🏻10 grami kukurūzas cietes
👉🏻1/2 tējk cepamā pulvera
👉🏻1/2 gr vaniļas
👉🏻Saldinātājs pēc garšas (man ir 1 tējk fitparad)

🛒Sastāvdaļas (pildījumam):
👉🏻400 ml piena, 2,5%
👉🏻35–40 g kukurūzas cietes
👉🏻30 gr vājpiena pūlvera (bet var iztikt arī bez šīs sastāvdaļas)
👉🏻1 olas dzeltenums
👉🏻Saldinātājs (man ir 1 tējk fitparad)
👉🏻1/2 gr vaniļas

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Biskvīts: atdalam olbaltumus no dzeltenumiem.
  2. Sakuliet dzeltenumu ar saldinātāju.
  3. Pievienojiet kefīru un visas sausās sastāvdaļas.
  4. Pēc tam saputojiet olu baltumus līdz stingrām putām. Viegli samaisiet kopā ar maisu.
  5. Cepiet 16 – 17 cm formā 180 • ~ 40 minūtes.
  6. Atstāj pilnībā atdzist. Tad sagriež 2-3 daļās.
  7. Krēms: Ielejiet pienā visas sausās sastāvdaļas un olas dzeltenumu.
  8. Rūpīgi samaisiet, lai nebūtu gabaliņu.
  9. Gatavojiet uz lēnas uguns, laiku pa laikam maisot. Tiklīdz tas sāk sabiezēt, noņemiet no uguns un nekavējoties uzklājiet kūkas biskvīta bagātīgu slāni, lieciet nākamo biskvītu un atkal krēmu.
  10. Noslēguma pārberiet kūku ar kokosriekstu skaidiņām.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @ekkkaty

 

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email